Om oss

Historie

Sunnhordland Technologies AS er en oppstartsbedrift som består av erfarne fag- og teknologipersoner fra verdensledende industrimiljø på Rubbestadneset og Stord. Vi holder til i lokaler på Rubbestadneset kai, sentralt mellom Bergen og Stavanger. Lokalt er stedet mer kjent som «terminalbygget på hurtigbåtkaien.

Vår filosofi

Vår misjon er å hjelpe våre kunder med å realisere nye teknologiske løsninger som «flommer» inn over oss, kalt «digitalisering» og «Industri 4.0». Med realisering mener vi å forstå kundebehov, bistå gode verktøyvalg, samt sikre en god innføring av nye jobbrutiner for raskt å oppnå forbedringer.

DCIM100MEDIADJI_0010.JPG

Vår Fremtid

I tillegg er vi i gang med å utvikle egen teknologi for mer effektiv fremstilling av stålkomponenter i sammen med maskineringsbedrifter. Kundemarkedet spenner bredt fra det offentlige til industri, akvakultur og fornybar energi. Ta gjerne kontakt med oss eller kom innom våre lokaler, vi er alltid åpen for en god prat!

Vår bakgrunn

Vår bakgrunn er fra teknologiutvikling, lean produksjon og effektivisering av arbeidsprosesser med høy grad av digitaliserte verktøy. Vi teller totalt seks personer som er delaktige i oppbyggingen av bedriften, hvor to personer er fulltidsengasjerte

Grundere

Medeiere

Daglig leder og medeier

Kurt Magne Kvernøy

Lang erfaring fra produksjon, kvalitet, vedlikehold og salg. Leter alltid etter forbedringer og ny teknologi som gir uante muligheter.

Medeier

Torstein Rasmussen

Genuint interessert i å forbedre arbeidsprosesser for å oppnå god flyt i bedrifter. Lang fartstid fra produksjon, innkjøp, logistikk, IT prosjekter og forretningsutvikling i inn- og utland.

Kontakt oss

Sunnhordland Technologies AS
Austbøvegen 44
5420 RUBBESTADNESET
Daglig leder: Kurt Magne Kvernøy
Telefon: +47 41 79 43 09
E-post: kmk@sunn-tech.no